Sushi Chef 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sushi Chef 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sushi Chef 2 játék

Sushi Chef 2 Sushi Chef 2
background
Leírás:
A Youda Sushi Chef játék folytatásában is rengeteg éhes vendéget kell kiszolgálnod. A lányos játékok közül nagy népszerűségnek örvendenek oldalunkon a kiszolgálós játékok, a Sushi Chef 2 játék is reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését. Egy Sushi étterem szakácsának bőrébe bújhatsz, akinek különféle szusikat kell elkészítenie. A különleges távol-keleti étkek rengeteg alapanyagból állhatnak. A segítségedre lesz a játékban egy receptes könyv, ahol megtalálhatod a különféle szusik elkészítésének módjait. Helyezd a bambusz rácsra a hozzávalókat, majd göngyöld fel. Ha jó recept szerint dolgoztál, akkor az elkészült szusi máris kikerül a futószalagra. Igyekezned kell az ételekkel, hiszen a vendégek türelme véges. Természetesen lesz egy két trükk a játékban, amivel kicsit tovább ott tudod őket tartani (például kávé, fagyasztás stb.). A feladatod minden pályán, hogy elérd a szint elején feltüntetett pénzbeli limitet. Ha nem szerzel elég bevételt a játékban, akkor sajnos újból kell kezdened az adott szintet.
Készítő:
Youda.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
5995
Értékelés:
(Szavazatok: 37, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Sushi Chef 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist