Shop Empire Galaxy

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Shop Empire Galaxy

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Shop Empire Galaxy játék

Shop Empire Galaxy Shop Empire Galaxy
background
Leírás:
Játssz a távoli jövőben játszódó Shop Empire Galaxy játékkal és építs fel egy jól üzemelő, óriási bevásárlóközpontot. A Shop Empire játék újabb része ezúttal a távoli jövőbe kalauzolja el a játékosokat. A célod ebben a részben sem változott: építs fel egy menő, nagy forgalmú, jól üzemelő bevásárlóközpontot a kis idegen bolygó központjában.
A játék kezdetekor csak egy nevet kell megadnod, és már indulhat is az építkezés. Első lépésben még csak két üzlet és egy étkezde közül választhatsz. Építsd fel ezeket, és figyeld mi történik. Hamarosan kapsz egy újabb üzenetet, amelyben arra kér a játék, hogy vegyél fel néhány személyzeti dolgozót: takarítót, technikai munkatársat vagy biztonsági őrt. A gyors építkezésednek köszönhetően hamar elfogynak a földszinti helyek. De nem kell aggódnod, a játékban több szinten építkezhetsz. A szintek között pedig egy-egy megépített mozgólépcső fogja szállítani a vásárlókat.
Vezesd ügyesen a plázádat, próbálj meg minden nap bevételt termelni. A bevételből pedig vásárolj fejlesztéseket vagy bővítsd a már meglévő üzletláncodat!
Ha tetszett a játék nézd meg oldalunkon a többi Shop Empire részt is:
Shop Empire
Shop Empire 2
Shop Empire Rampage
Shop Empire 3
Shop Empire Underground
Készítő:
A10.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3068
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Shop Empire Galaxy játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist