Shop Empire 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Shop Empire 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Shop Empire 3 játék

Shop Empire 3 Shop Empire 3
background
Leírás:
Shop Empire sorozat harmadik részében ezúttal egy kis időutazásban vehettek részt: egy középkori bevásárló központot kell felépítened, azt igazgatnod és a legnagyobb bevételt megszerezni. A Shop Empire előző részében egy modern kori plázát kellett felépítened. Nos ez a játék is hasonló felépítésű, mégis egy kicsit más. A játékban a középkori épületek, boltok közül válogathatsz. A boltokat két csoportra osztották a játékban, vannak nagyobb üzletek (fegyver bolt, ruha bolt, fodrászat, stb.) és vannak kisebb boltok (zöldséges, hentes stb.).
A játék elején meg kell építened első üzleteidet a középkori bevásárlóközpontod tetejére. Rögtön mellé egy liftet is szükséges lesz felépítened, hiszen csak így jutnak fel a boltokba a történelmi korban élő lakosok. A személyzet kérdése is fontos, hiszen egy szeméttel teli, veszélyes helyen senkinek nincs kedve vásárolni. Próbálj egy jól működő üzletláncot felépíteni úgy, hogy a vásárlók is szívesen térjenek vissza hozzád.
Készítő:
Gamesfree.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4054
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Shop Empire 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist