Rileys Farm

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Rileys Farm

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Rileys Farm játék

Rileys Farm Rileys Farm
background
Leírás:
Segíts Riley-nek, a kislánynak megtermelni minden nap az előírt gyümölcsöket zöldségeket a farmon. Használd a farmon található tárgyakat, eszközöket és vetőmagokat, hogy megtermeld a listán szereplő növényeket. Ásd fel a kertnek azon részét, amelybe vetni szeretnél, gereblyézd el, trágyázd meg, majd vesd el benne a vetőmagot. Gondosan neveld a növényeket, ha szükséges öntözd, ha szükséges önts rá egy kis tápanyagot. Ha a farmon megnőttek a növények, akkor következhet a betakarítás. A lányos játék bal oldalán található sárga kesztyűre kattintva learathatod az adott növényt. Helyezd a farmodon található járműre, és küldd el azt a piacra. Az eladott terményért természetesen jutalom üti a markodat. Teljesítsd minden nap az előírt feladatokat, és vezesd ügyesen Riley farmját! Ha tetszett a Rileys Farm farmos játék, akkor érdemes megnézned oldalunkon a Big Farm játékot is, amely még több lehetőséget, még több kalandot tartalmaz!
Készítő:
Gamesforgirlz.net
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3721
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Rileys Farm játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist