Papas Sushiria

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Papas Sushiria

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Papas Sushiria játék

Papas Sushiria Papas Sushiria
background
Leírás:
Segíts a kiválasztott karakternek felvirágoztatni Papa Sushi gyorséttermét: vedd fel a rendeléseket, készítsd el a sushikat és gyűjtsd be az elismeréseket és az érte járó borravalót. A játék főszereplője egy különleges ajándékot nyert, méghozzá megnézhette Papa legújabb gyorséttermét, a Sushi gyorséttermet. Sajnos egy véletlen balesetnek köszönhetően az étterem kabaláját a főhős eltörte. Amíg Papa egy újabb porcelán figurát keres, addig neked kell átvenned az étterem irányítását. Az érkező vendégek elmondják a kívánságaikat, amelyet neked teljesítened kell. Főzd vagy süsd meg a hozzávalókat, majd irány a következő lépés. Az elkészült alapanyagokat helyezd az a préselt algalapokba a kívánságoknak megfelelően. Ha mindezekkel készen vagy, már csak az italt kell elkészítened a vendég számára. Ha jól dolgoztál, akkor a borravaló sem fog elmaradni!
Készítő:
Flipline.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
12402
Értékelés:
(Szavazatok: 12, Átlag:3.83)

Oszd meg barátaiddal is a Papas Sushiria játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist