Papas Freezeria

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Papas Freezeria

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Papas Freezeria játék

Papas Freezeria Papas Freezeria
background
Leírás:
Segíts Alberto-nak vagy Penny-nek Papa Louie legújabb éttermében, fogadd a vendégeket és készítsd el a különféle fagylaltokat. Papa Louie ezúttal egy trópusi szigeten nyitott egy fagylaltozó éttermet, túl sok vendége nem volt, ezért úgy döntött egy kis időre szabadságra megy. A főhős megkapja az étterem kulcsait, és nekilát a munkának. Az első napon a nyitás után fura zajra lett figyelmes, egy hatalmas luxushajó kötött ki a partoknál, melyből nyaralók százai szálltak le. Hamar meg is rohamozták a sziget egyetlen fagyizóját.
A feladatod ebben a Papa Louie játékban, hogy felvedd az érkező vendégek rendeléseit, és elkészítsd a kívánság fagylaltjukat. A rendeléskor minden fontos információt feljegyzésre kerül, így az elkészítésénél csak oda kell figyelned. Minél pontosabban készíted el a fagylaltkelyhet, annál több borravalót kapsz a kedves vendégtől. Szolgáld ki minőségi és finom fagylaltokkal a vendégeket, és teljesítsd minden nap az előírt bevételt!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
25194
Értékelés:
(Szavazatok: 251, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Papas Freezeria játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist