Papas Cheeseria

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Papas Cheeseria

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Papas Cheeseria játék

Papas Cheeseria Papas Cheeseria
background
Leírás:
Készítsd el Papa Louie legújabb gyorséttermében a különféle sajtokból álló grillszendvicseket: segíts Scarlettnek és Rudinak összegyűjteni a pénzt az új zenekari felszerelésre. A játék legelején választhatsz, hogy Rudyval, Scarlettel vagy egy általad elkészített figurával szeretnél játszani. A történet elején a kiválasztott zenészt meghívta Papa Louie a gyorséttermébe, hogy zenéljen. Az étteremben való megbeszélés után elindultak a kocsihoz, hogy bevigyék a felszerelést. Ekkor érte őket a meglepetés: az összes hangszert ellopták a kocsiból. Papa Louie segítségképpen felajánlott egy állást a zenésznek. Még aznap munkába is állhatott. A játék első részében megtanulhatod, hogyan kell elkészíteni a legjobb és legfinomabb sajtos szendvicseket. A rendelések felvétele után a konyhában találod magad, ahol a felvett adatok alapján kell elkészítened a rendelésedet. Fontos odafigyelned, hogy szépen helyezd el a sajtokat és a hozzávalókat a szendvicseken, hiszen a kiválóan  elkészített étel után több borravaló üti a zsebedet. Szolgáld ki minden nap az érkező vendégeket, és szerezz elegendő pénzt az új hangszerek megvásárlására.
Készítő:
Papalouie.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
16620
Értékelés:
(Szavazatok: 86, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Papas Cheeseria játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist