Papas Bakeria

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Papas Bakeria

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Papas Bakeria játék

Papas Bakeria Papas Bakeria
background
Leírás:
A Papas éttermes játékok legújabb részében ezúttal finomabbnál finomabb töltött gyümölcsös pitéket kell elkészítened: vedd fel a rendelést az érkező vendégektől és készítsd el minél jobban az édességeket. A legutóbbi Papas éttermes játékban különféle sajtos grillszendvicseket kell elkészítened. A lányos játékok között nagy népszerűségnek örvendő Papa Louie éttermes játék mostani részében, Amerika kedvenc süteménye, a gyümölcsös pite kerül középpontba. A játék elején megnézhetitek a rövid sztorit, amelyben a főhős egy állásra jelentkezik az egyik plázában. Természetesen most is meglepődik, amikor Papa Louie a nyakába akasztja a szakács kötényt. A Papas Bakeria játékban a feladatod, hogy fogadd az érkező vendégek megrendeléseit, majd a konyhában elkészítsd azokat. A rendelésen láthatod, hogy milyen alaptésztából kell elkészítened a pitét, milyen és mekkora mennyiségű tölteléket kell belehelyezned és milyen feltéteket kell ráhelyezned a megsült süteményre. Most is, mint az előző Papas játékokban, fontos hogy precízen végezd el a munkát. Az elkészült pitéket a vásárlók értékelik, és az értékelés alapján kapod a borravalót. Teljesítsd minden nap a minimális bevételt, és virágoztasd fel Papa Louie süteményes éttermét!
Készítő:
Flipline.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
14842
Értékelés:
(Szavazatok: 14, Átlag:4.79)

Oszd meg barátaiddal is a Papas Bakeria játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist