New Year Slacking 2014

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

New Year Slacking 2014

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

New Year Slacking 2014 játék

New Year Slacking 2014 New Year Slacking 2014
background
Leírás:
Sarah ebben az évben is egy hagyományos Szilveszteri partin ünnepelte a 2014-es év utolsó napját. A feladata az volt a bulin, hogy a dekorációkat elhelyezze a teremben, utána pedig a pezsgős poharak kiosztása következett. A főnöke minden pillanatban körbe jár a teremben, hogy minden rendben van-e. Sajnos Sarah a pezsgős poharak tartását és osztogatását hamar megunta. Segíts neki szórakoztatóvá tenni ezt az estét, tölts a poharakba különböző színű italokat, küldd el barátaidnak hogy Boldog Új Esztendőt, csipegess a finomabbnál finomabb süteményekből és ételekből, fesd ki a körmödet, táncolj vagy éppen lődd ki a megszámozott tűzijátékokat. Egy dologra kell csak figyelned most is, hogy a főnököd ezekből a turpisságokból semmit ne vegyen észre. Amint megjelenik a felkiáltójel a képernyőn gyorsan lépj ki a mini játékból. A Sarah lányos játékok esetén még egy dologra kell oda figyelned, méghozzá a stopper órára. Ha lejár az időd, mielőtt az összes mini játékot végig játszanád, akkor vesztettél!
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4370
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.87)

Oszd meg barátaiddal is a New Year Slacking 2014 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist