New Year Slacking 2014

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

New Year Slacking 2014

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

New Year Slacking 2014 játék

New Year Slacking 2014 New Year Slacking 2014
background
Leírás:
Sarah ebben az évben is egy hagyományos Szilveszteri partin ünnepelte a 2014-es év utolsó napját. A feladata az volt a bulin, hogy a dekorációkat elhelyezze a teremben, utána pedig a pezsgős poharak kiosztása következett. A főnöke minden pillanatban körbe jár a teremben, hogy minden rendben van-e. Sajnos Sarah a pezsgős poharak tartását és osztogatását hamar megunta. Segíts neki szórakoztatóvá tenni ezt az estét, tölts a poharakba különböző színű italokat, küldd el barátaidnak hogy Boldog Új Esztendőt, csipegess a finomabbnál finomabb süteményekből és ételekből, fesd ki a körmödet, táncolj vagy éppen lődd ki a megszámozott tűzijátékokat. Egy dologra kell csak figyelned most is, hogy a főnököd ezekből a turpisságokból semmit ne vegyen észre. Amint megjelenik a felkiáltójel a képernyőn gyorsan lépj ki a mini játékból. A Sarah lányos játékok esetén még egy dologra kell oda figyelned, méghozzá a stopper órára. Ha lejár az időd, mielőtt az összes mini játékot végig játszanád, akkor vesztettél!
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
5678
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.87)

Oszd meg barátaiddal is a New Year Slacking 2014 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist