My Dolphin Show 6

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

My Dolphin Show 6

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

My Dolphin Show 6 játék

My Dolphin Show 6 My Dolphin Show 6
background
Leírás:
A népszerű delfines játék, a My Dolphin Show hatodik részében még több izgalomra és szórakozásra számíthatsz kedvenc kis delfineddel: hajtsd végre a különféle trükköket, kápráztasd el a közönséged és gyűjtsd be az elismeréseket. A My Dolphin Show játék fő helyszíne ezúttal is a gyönyörű kék vizű akvárium, amely körül a türelmetlen nézők már alig várják, hogy megnézhessék a kis szürke delfint. Hajtsd végre a különféle trükköket: érintsd meg a labdát a delfin orrával, ugorj át a víz felszínén úszó színes gumikon vagy repülj át a levegőben lógó karikákon. Minden teljesített trükk után a nézők tapssal jutalmazzák a delfint, az oktató pedig finom hal falatkákat szór a vízbe. Természetesen a tapsviharon kívül pontokat is szerezhetsz a sikeres trükkök végrehajtásával, mely pontokat a nap végén újabb jelmezek vásárlására költhetsz el. Teljesítsd min a 18 pályát és szerezd meg a szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb delfin jelmezeket!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
8056
Értékelés:
(Szavazatok: 49, Átlag:4.92)

Oszd meg barátaiddal is a My Dolphin Show 6 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist