My Dolphin Show 5

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

My Dolphin Show 5

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

My Dolphin Show 5 játék

My Dolphin Show 5 My Dolphin Show 5
background
Leírás:
A népszerű delfines játék ötödik részében újabb feladatok és kihívások várnak rád és kedvenc kis delfinedre. A My Dolphin Show 5 játékban összesen 18 új pálya található, melyek még izgalmasabb feladatokat és még nehezebb trükköket tartalmaznak. A delfif számára ismét sok változatos feladat vár, már rögtön az első pályán labdákat kell megérintened és különféle úszógumikon kell átugranod. Ha a feladatokat egy ugrással el tudod végezni, akkor további bónusz pontokat szerezhetsz. Minden mutatványodat pontozza a közönség. Ha ügyesen játszottál akkor a trükkök után néhány finom hal snacket is kaphatsz. Ezeket érdemes gyorsan begyűjteni, mert eltűnnek a vízben egy idő után.
Természetesen az előző részekhez hasonlóan, most is rengeteg izgalmas jelmez közül válogathatsz a My Dolhpin Show lányos játék boltjában. A begyűjtött pontokból olyan mókás jelmezeket vásárolhatsz, mint: rocker delfin, rózsaszín delfin, karate delfin, cápa, kutya, csikóhal, sellőlány vagy éppen aranyhal. Játszd végig a különböző pályákat, szerezz minél több elismerést és pontot, és gyűjtsd be az összes jelmezt, amit csak tudsz!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
9209
Értékelés:
(Szavazatok: 100, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a My Dolphin Show 5 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist