My Dolphin Show 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

My Dolphin Show 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

My Dolphin Show 4 játék

My Dolphin Show 4 My Dolphin Show 4
background
Leírás:
A népszerű delfines játék sorozat negyedik részében még több mutatvány, még több kaland és még több küldetés vár rád. A My Dolphin Show játékok nem csak a lányok körében oly népszerű, a kis kedves delfin minden játékos kedvű embert elszórakoztat. Hajtsd végre a különböző feladatokat a My Dolphin Show 4 játékban és szerezz pontokat a mutatványokkal. A játékban összesen 18 pályán kell megmutatnod a kedvenc delfineddel, hogy ő a legjobb és legügyesebb a medencében. Természetesen most is, mint az előző részekben, a jól elvégzett feladatokért jutalomfalatok és az elismerő tapsvihar jár.
A megszerzett pontokból vásárolhatsz különféle mókés jelmezeket a delfined számára, vagy akár egy teljesen új állatot is megszerezhetsz (például elefánt, jegesmedve, polip, krokodil, kiskacsa stb.). A Las Vegas-i Akvárium és Medence Park kinyitotta kapuit, légy ügyes, hajtsd végre pontosan a trükköket és szerezd meg az elismerést a nézők és a gondozóid szemében!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
9397
Értékelés:
(Szavazatok: 60, Átlag:4.13)

Oszd meg barátaiddal is a My Dolphin Show 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist