Happy Mart

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Happy Mart

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Happy Mart játék

Happy Mart Happy Mart
background
Leírás:
Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet egy igazi kis élelmiszerüzletet vezetni? Most kipróbálhatod, vásárolj különféle egységeket és helyezd el a boltodban, ha ez megvan, máris kinyithatsz. Fogadd a vásárlókat, és mindig figyelj oda, hogy legyen elegendő árucikked. Az árucikkeidet számát a képernyő alján találhatod meg. Ha vásárolni szeretnél, akkor azt megteheted mindig nyitás előtt (+5, +10 gombokra kattintva), vagy nyitás alatt(ekkor már csak egyesével tudsz vásárolni). A következő nap előtt sokszor láthatsz majd valami híradást a tévében, például közelgő viharról vagy megfázásos megbetegedésekről. Ezekre a hírekre fontos odafigyelned, mert például ha vihar közeledik, akkor a lakosság a következő napon biztosan rengeteg élelmiszert fog vásárolni. Vagy ha nátha szezon van, akkor a következő napon biztosan sok gyógyszer fog fogyni. Ha ezekre odafigyelsz, biztosan nyereséges lesz a boltod.
A bolt vezetésén túl további feladataid is lesznek: minden városban küldetéseket kell végrehajtanod, melyeket a játék felső sorában olvashatsz mindig. Ha az összes küldetést teljesíted, akkor azonnal továbbléphetsz egy újabb, nagyobb városba.
Készítő:
Gamesfree.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4130
Értékelés:
(Szavazatok: 34, Átlag:4.59)

Oszd meg barátaiddal is a Happy Mart játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist