GoodGame Cafe

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

GoodGame Cafe

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

GoodGame Cafe játék

GoodGame Cafe GoodGame Cafe
background
Leírás:
A Goodgame Cafe játékban a feladatod, hogy egy jól működő kávézót üzemeltess: szolgáld ki a vendégeket, csinosítsd, szépítsd, bővítsd éttermedet, és szerezz meg egy előkelő helyet a város éttermi ranglistáján. A Goodgame ingyenes játékok rendkívül népszerűek oldalunkon, a Goodgame Empire és a Big Farm játékok után a Goodgame Cafe az egyik legjátszottabb játék.
A játék legelején választanod kell egy főszereplő karaktert: ez lehet egy lány, vagy egy fiú. A játékba való regisztráció nem kötelező, de hasznos, hiszen így minden alkalommal onnan folytatod a játékot, ahol legutóbb abbahagytad. A következő jelenetben már a kávézódban vagy, ahol egy rövid bemutatót kell végig kattintanod. Ez a kis bevezető segít téged eligazodni a gasztronómia csodálatos világában.
A Goodgame Cafe játékban minden fontos lépést neked kell megtenned, így az éttermedbe szükséges hozzávalókat is neked kell megvásárolnod a boltokban. Így ebben a kiszolgálós, éttermes játékban is fontos tényező lesz a pénz. Az első kis étel, amelyet el kell készítened, egy kerti saláta lesz. A hozzávalókat a boltból kell megvásárolnod. A tűzhelynél tudod a hagymát felvágni, a salátát megmosni és elkészíteni az ételt. A 10 adag kerti saláta elkészítése után máris újabb recepteket kapsz a játékban: omlett, paradicsomleves, csokoládéhab és bolognai spagetti. Innentől kezdve a te kezedben van az éttermed sorsa. Főzd meg az általad jónak talált ételeket, és fogadd a vendégeket. Szerencsére a kiszolgálásban mindig lesz egy segítőd, így neked ezzel nem kell foglalkoznod. A játékban találkozhatsz más játékosokkal is, és megnézheted az éppen aktuális ranglistát. Szerezz barátokat, látogass el más játékosokhoz és nézd meg, ők hogyan vezetik saját kávézójukat. Legyél te a legjobb vezető és vezesd el éttermedet a csúcsra!
Készítő:
Goodgamestudios.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
31492
Értékelés:
(Szavazatok: 274, Átlag:4.65)

Oszd meg barátaiddal is a GoodGame Cafe játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist