Frenzy Cruise

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frenzy Cruise

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Frenzy Cruise játék

Frenzy Cruise Frenzy Cruise
background
Leírás:
Válassz magadnak egy lányt vagy egy matróz fiút és irány az álomhajó, a végtelen tenger. A feladatod a kiszolgálós játékban nem lesz más, mint fogadnod a luxus hajóra érkező vendégeket és teljesíteni minden kívánságukat. A lányos játék nem lesz túl egyszerű, hiszen több felé is figyelned kell. Az álomhajónak összesen 5 része van. Az első részen kell fogadnod az érkező vendégeket, fel kell őket venned az utasok listájára, majd el kell helyezned őket a szálláshelyükön. A szálláshelyet a hajó második szintjén találhatod meg. Itt kell majd az eltávozó vendégek után a szobákat kitakarítanod. A hármas szint, amely a hajó legalsó szintje, itt található az ebédlő. Az ide érkező vendégeket le kell ültetned a megfelelő asztalhoz, és ki kell őt szolgálnod. A hajó legfelső része az ötös szint, ahol a helikopter leszállópálya található. A négyes szint a hajó hátuljában található, ahol is a vendégek a szabad részen süttethetik a hasukat és fürödhetnek a fedélzeten található élménymedencében.
Szolgálj ki minden nap annyi vendéget, amennyit csak tudsz, viszont figyelj oda arra, hogy mennyit kell elérned az adott napon. Ezt az értéket a játék felső részén található Goal szám jelzi. Ha az adott napon ezt a bevételt nem sikerül teljesítened, akkor az adott pályát újból kell kezdened.
Készítő:
Girlsgamesnow.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4821
Értékelés:
(Szavazatok: 27, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Frenzy Cruise játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist