Frenzy Bakery

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frenzy Bakery

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Frenzy Bakery játék

Frenzy Bakery Frenzy Bakery
background
Leírás:
Segíts Matt-nak és barátainak a kisváros kedvenc sarki pékségét vezetni: szolgáld ki az eladókat, . A kiszolgálós játék elején ki kell választanod, hogy a négy jó barát közül, kinek milyen szerepet szánsz a pékség vezetésében. Szükséged lesz egy pincérnőre, egy pénztárosra, egy konyhafőnökre és egy takarítóra. Válaszd ki, kit milyen szerepre szeretnél beosztani, és már indulhat is a játék. A pékségben rengeteg különféle sütemény, kényér és étel kapható. Így a nagy kiterjedésű helyen, mindent máshol lehet megvásárolni. A beérkező vendégeket helyezd a megfelelő ikonnal ellátott helyre, majd válaszd ki számukra a megfelelő terméket. Ha ez meg van, add át nekik, majd küldd át őket a pénztárhoz. Ha a pékségedben bármi szemetet találsz, használd a takarító személyzetet. A konyhafőnök pedig bármilyen finom ételt elkészít a vendégek számára. Teljesítsd a játékban a napi bevételt, majd a megszerzett pénzből fejleszd tovább az épületet.
Készítő:
Girlsgamesnow.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3862
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.43)

Oszd meg barátaiddal is a Frenzy Bakery játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist