Farmerella

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Farmerella

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Farmerella játék

Farmerella Farmerella
background
Leírás:
Segíts a kislánynak a farm gondozásában ebben a lányos játékban, vásárolj vetőmagokat, ültesd el a földbe, és gondozd azokat ügyesen. A piacon megvásárolhatod a különféle növények vetőmagjait vagy vető hagymáit. Figyelj a pénzedre is ebben a farmos játékban, hiszen ha elfogy, akkor több dolgot már nem tudsz vásárolni.
Ha bevásároltál a piacon, kezdődhet az ültetés, ültesd el a növényeidet a földekben, majd gondozd őket becsülettel. Öntözd és figyeld a növekedésüket.
Később állatokkal is kell foglalkoznod, akiket a farmodon található ólban kell nevelned. Egy kis házikó is található a játékban, ahol aludni tudsz majd. Figyelj oda az életerődre a játékban, hiszen ha elfáradsz, muszáj lesz aludnod, különben nem tudsz dolgozni.
Minden szinten meg lesz adva mit kell teljesítened. Ezt a képernyő jobb felső sarkában pirossal láthatod kiírva. Légy ügyes gazda, és termeld meg a terményeket a farmodon!
Készítő:
Gamesfree.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
10659
Értékelés:
(Szavazatok: 117, Átlag:4.77)

Oszd meg barátaiddal is a Farmerella játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist