Delicious - Emilys New Beginning

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Delicious - Emilys New Beginning

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Delicious - Emilys New Beginning játék

Delicious - Emilys New Beginning Delicious - Emilys New Beginning
background
Leírás:
Segíts Emily-nek újra megnyitni és felvirágoztatni üzletét: vedd fel a rendeléseket, készítsd el a szükséges ételeket, desszerteket, italokat és szolgáld ki az érkező vendégeket. Emily étterme már régóta zárva van, hiszen a kis Paige mellett nem volt ideje az üzlettel foglalkozni. Most viszont Paige már elég nagy ahhoz, hogy több időt is el tudjon tölteni az anyukája, Emily nélkül. Szerencsére ott van Paige apukája, Patrik is, aki nagyon sokat segített eddig is a fiatal anyukának.
A játék első részében még csak egyszerű ételeket kell felszolgálnod, például: hamburger, fánk, narancs üdítő és kávé. Az elkészítésük pillanatok alatt meg van. Az ételek elkészítése és a vendégek kiszolgálása után egy kis pihenő következik. Majd ha elfogyasztották az ételüket a látogatók, akkor a pénztárnál fizetnek. A pénztárat is neked kell kezelned, viszont ez nem túl bonyolult, hiszen csak egyszer rá kell kattintanod. Az asztaloktól felkelt vendégek után össze kell szedni a tányérokat és a poharakat, hogy az újabb éhes emberek letudjanak ülni. A játék jobb alsó sarkában láthatod, hogy mennyi pénzt kell gyűjtened ahhoz, hogy teljesítsd az adott pályát. Ha ez nem sikerül, akkor sajnos újból kell kezdened a napot.
Készítő:
Gamesgames.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
9130
Értékelés:
(Szavazatok: 59, Átlag:4.59)

Oszd meg barátaiddal is a Delicious - Emilys New Beginning játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist