Cinderella Story

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Cinderella Story

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cinderella Story játék

Cinderella Story Cinderella Story
background
Leírás:
Légy részese egy igazi tündérmesének, segítsd a Hamupipőkét a különböző feladatok teljesítésében. A mesebeli játék egy csendes kis erdőben játszódik, ahol elsőként apróbb kis feladatokat kell elvégezned a főhőssel. Csatlakozz a sok ezer online játékoshoz, és fedezd fel a varázslattal teli új világot. A mesebeli Tündér Királyságban új barátokra tehetsz szert, találkozhatsz a Tündérmamával, a híres tolvaj Robin Hood-dal, a bájos Aranyhajjal és sok más ismerős mesefigurával. A játékban rengeteg izgalmas és változatos küldetés vár rád. Teljesítsd őket, és idézd meg a Hamupipőke mese izgalmas pillanatait. A hangulatos, középkori mesebeli világot kiváló minőségű animációk, átvezető videók és grafikák teszik élvezetessé. A játék küldetései rendkívül változatosak, így biztosan nem válik unalmassá a később sem. Ha tetszett a játék, nézd meg a Plinga kiadó további izgalmas játékait is!
Készítő:
Plinga.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4113
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:3.78)

Oszd meg barátaiddal is a Cinderella Story játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist