Christmas Slacking 2014

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Christmas Slacking 2014

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Christmas Slacking 2014 játék

Christmas Slacking 2014 Christmas Slacking 2014
background
Leírás:
Sarah már visszatérő szereplő a lányos játékok esetében, ezúttal ismét egy ünnepi részben kell különféle feladatokat megoldanod a türelmetlen kislánnyal. Ezúttal Karácsony előtti estén, Szent Este szeretné lefényképezni a Télapót, ahogyan az ajándékokat rakja a fa alá. A feladata nem lesz egyszerű, hiszen a Télapó addig nem bújik elő, amíg a lány nem alszik.
A játékban ismét több apró mini játékot kell megoldanod a kislánnyal, például fa díszítés, fénykép küldés Facebook-on keresztül, ajándékok elkapása, a Télapó lefotózása vagy éppen a rénszarvasok etetése. Most is mint minden hasonló részben, figyelned kell arra, hogy le ne bukj. Ez azt jelenti, amint megjelenik a piros felkiáltó jel a pályán, akkor gyorsan ki kell lépned az adott mini játékból. Ha nem teszel így, a Télapót megzavarod az ajándékozásban.
A játékban nincs sok időd késlekedni, hiszen összesen három perced van megoldani a feladványokat. Ha tetszett a játék, megnézheted oldalunkon a Christmas Slacking 2013-as kiadását, vagy a legelső karácsonyi játékot Sarah szereplésével, amely 2012-ben jelent meg.
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4858
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Christmas Slacking 2014 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist