Cattle Tycoon 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cattle Tycoon 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cattle Tycoon 2 játék

Cattle Tycoon 2 Cattle Tycoon 2
background
Leírás:
Vezesd a saját kis állat farmodat, termeld meg a terményeket és add el a naponta érkező vendégeknek. A Cattle Tycoon 2 farmos játék egy szépen kidolgozott, rengeteg izgalmas küldetést tartalmazó lányos játék, amelyben a célod az, hogy nyereségesen vezesd a farmot. A farmnak több helyszíne is van, amelyeken különféle állatokat tenyészthetsz: kacsát, libát, pulykát, csirkét, szarvasmarhát, birkát, kecskét és különféle halakat. A farmon minden feladat rád hárul: neked kell megvásárolnod az állatokat, a tojáskeltetőkben a meglévő tojásokat kikeltheted, a farmközpontban található számítógép segítségével pedig az online áruházból rendelhetsz különféle dolgokat. A játékban minden nap vásárnap van, ami azt jelenti, hogy vásárolok százai érkeznek a farmodra, hogy a legfinomabb és legjobb kész alapanyagokat kapják meg. Vezesd ügyesen a farmodat, hajts végre fejlesztéseket és legyél te a legjobb gazdálkodó a környéken!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3024
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.60)

Oszd meg barátaiddal is a Cattle Tycoon 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist