Big Restaurant Chef

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Big Restaurant Chef

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Big Restaurant Chef játék

Big Restaurant Chef Big Restaurant Chef
background
Leírás:
Vedd fel a rendeléseket, majd készítsd el a kívánt finom ételeket a vendégek számára a gyorsétteremben. A Big Restaurant Chef kiszolgálós játék során a feladatod, hogy a felírt rendeléseket elkészítsd. A feladatod első részében, rá kell kattintanod a vendég feje felett található felkiáltójelre. Ekkor a vendég elmondja, mit szeretne az éttermedben enni vagy inni. Ezután a kapott lista alapján össze kell állítanod neki a menüt. Elsőként az italt kell kitöltened. Itt találhatsz különféle kólákat, gyümölcsleveket. Válaszd ki azt, amelyiket a listán látod, majd lépj tovább. A játék alsó részén találhatsz még Burger menüt, Pizzás menüt és Sülkrumplis menüt. Ezekre kattintva elkészítheted azt a fajta ételt, amelyet a vendéged kért. Ha minden elkészítettél számára, akkor kattints a Serve gombra, a kiszolgálásért. Ha ügyes voltál, jó sok csillagot kapsz, és a borravaló sem maradhat el. Minden teljesített nap után a begyűjtött pénzt elköltheted különféle fejlesztésekre. Légy ügyes, és szolgálj ki mindenkit a lehető leggyorsabban!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3685
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:3.00)

Oszd meg barátaiddal is a Big Restaurant Chef játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist