Berry Rush

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Berry Rush

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Berry Rush játék

Berry Rush Berry Rush
background
Leírás:
Segíts Eperkének és barátainak elkészíteni a legfinomabb sütiket. Szaladj végig Eperkével Berry Bitty városán és gyűjtsd a gyümölcsöket, az érméket miközben kerülöd az akadályokat. Ugord át az eléd kerülő tárgyakat, kússz át alattuk és vigyázz, nehogy elakadj bármiben is. Lovagolj a szivárványokon, pörögj fel a virágoktól. Pattanj fel a repkedő színes lepkékre és repülj át a színes világon át. Gyűjtsd össze a lehető legtöbb gyümölcsöt a pályán, hogy elkészítsd a legfinomabb, legédesebb gyümölcsös süteményt. Az Eperke lányos játék során az összegyűjtött érméket különböző bónuszok előhívására használhatod fel. Például újabb barátokat, állatokat oldhatsz fel, melyekkel újból nekivághatsz a nagy gyümölcsgyűjtésnek. Megvásárolhatsz a hat barát közül bárkit, ha elegendő érmét gyűjtöttél össze. Emellett hat nagyon édes cukorfalat kiskutyát is megszerezhetsz, természetesen az ő áruk kicsit magasabb. A plusz szereplőkön túl további bónuszokat is vásárolhatsz, például pont duplázás, szivárvány hidak növelése, tovább tartó pillangó repülés stb. Gyűjts minél több érmét és minél több süteményt, hogy te lehess a legjobb és legfinomabb süti elkészítője.
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
14079
Értékelés:
(Szavazatok: 130, Átlag:4.15)

Oszd meg barátaiddal is a Berry Rush játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist