Undead Clicker

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Undead Clicker

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Undead Clicker játék

Undead Clicker Undead Clicker
background
Leírás:
Az Undead Clicker a mostanában oly népszerű klikkelgetős játékok sorába lép be, a célod ezúttal az, hogy minél több élőholtat és szörnyet intézz el a hőseiddel. A játék irányítása rendkívül egyszerű, mindössze csak a képernyőre kell kattintgatnod, minden kattintás csökkenti az ellenfeled életerejét. A játék bal oldalán láthatod a hőseidet, akiket meg tudsz vásárolni. A hősök folyamatosan támadják az éppen aktuális szörnyet. Természetesen a hőseidet is fejlesztheted, minden szintnövekedés után növekszik a támadóerejük. Ha 25 szintet lépett egy adott hős, akkor további bónuszokat is begyűjthetsz, ezek lehetnek támadáserő többszörözés vagy a győztes csata után kapott nagyobb aranyjutalom. Egy idő után már nem 25 szintenként, hanem 50 szintenként kapsz újabb jutalmakat. A hőseiden túl saját kattintásod erejét is növelheted, és további bónuszokat is begyűjthetsz a megvásárolható tárgyak segítségével! Győzz le minél több szörnyet, és juss el minél távolabbi tájakra.
Készítő:
0
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2629
Értékelés:
(Szavazatok: 9, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Undead Clicker játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist