Ultimate Douchebag Workout

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ultimate Douchebag Workout

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ultimate Douchebag Workout játék

Ultimate Douchebag Workout Ultimate Douchebag Workout
background
Leírás:
A népszerű macsó képző játék legújabb részében ismét egy nyápic figurából kell egy izmos, nőfaló fickót kreálnod. A feladatod nem lesz egyszerű, hiszen a főszereplő srác eléggé sovány, és gyenge. Rengeteg edzés és munka vár rád, hogy a nők szeme fennakadjon rajta. Végezd el a különféle edzésgyakorlatokat a játék során, gyúrj minden testrészére és figyeld hogyan változik át egy igazi kigyúrt izomagyúvá. Természetesen nem csak az edzés az egyetlen, amire figyelned kell. Az edzések során elég hamar kifárad a srác, így figyelned kell arra is, hogy elég energiája legyen a játékban. Az energiáját ételekkel és italokkal tudod feltornászni. A boltban még vásárolhatsz neki különféle kiegészítőket és a frizuráját is belőheted.
Ha tetszett a játék, az oldalon megtalálhatod a Douchebag játék további részeit is.
Készítő:
Gamesfree.ca
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
6192
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.25)

Oszd meg barátaiddal is a Ultimate Douchebag Workout játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist