The Magical Forest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Magical Forest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Magical Forest játék

The Magical Forest The Magical Forest
background
Leírás:
Segíts Takkunnak megszökni a Mágikus Erdőből: keresd meg a mágust és szerezd vissza tőle a kijáratba illő kulcsot. Takkoon egy napon meglátogatta a nagyszüleit, a házuk padláson kutakodva talált egy arany színű kulcsot, amellyel beleillett az ott található rejtélyes ajtó zárjába. Hamar ki is nyitotta azt, és belépett rajta. Egyik pillanatról a másikra egy új világba csöppent, de mire feleszmélt, már egy gonosz varázsló kezében volt az aranykulcs, amellyel épp bezárta a mágikus ajtót. A varázsló hamar eltűnt, míg Takkoon egyedül maradt a bezárt ajtó előtt. A fiú csak egyetlen módon juthat vissza a valós világba: ha visszaszerzi a mágustól az aranykulcsot. Járd körbe a főhőssel az erdőt, beszélgess az ott élő különleges lényekkel, személyekkel, gyűjtsd össze a fontos tárgyakat, és használd azokat a megfelelő helyen.
Készítő:
Mousecity.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2930
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a The Magical Forest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist