The Last Prairie

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Last Prairie

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Last Prairie játék

The Last Prairie The Last Prairie
background
Leírás:
Keresd meg az elrejtett holmikat az utolsó kis préri faluban: nézz körbe a helyszíneken és kattints a keresendő tárgyra. A Hidden Object játékok között a Hidden4Fun játékai kimagaslanak, hiszen nagyon szép grafikával, kellemes zenével teremtenek remek hangulatot. A tárgykeresős játékokhoz hasonlóan itt sem lesz más dolgod, mint a felsorolt tárgyakat megtalálni a helyszíneken. A játék során itt is lehetőséged lesz segítségeket felhasználni, ha valamit már végképp nem tudsz megtalálni. A The Last Prairie keresős játékban három segítség közül válogathatsz. Eleinte, mindegyik segítségből kapsz párat, viszont később már csak a begyűjtött pontjaidért cserébe használhatod fel őket. A nagyító segítségével egyetlen egy tárgy körül fényár jelenik meg, a zöld nagyító ugyanezt a segítséget adja, csak te határozhatod meg, melyik tárgyat szeretnéd, hogy megmutassa a játék. A legtöbb segítséget a villám ikon adja, hiszen erre rákattintva az összes elrejtett tárgy megjelenik egy pillanatra. Ha gyors és szemfüles vagy, akár 3-4 darabot is gyorsan megtalálhatsz vele.
A kaland játék másik játékmódjában szintén tárgyakat kell megtalálnod, viszont a sziluett módban már nem a tárgyak képét látod, hanem csak azok körvonalait. Ezenfelül minden megnyert pálya után megduplázhatod a pénzedet egy egyszerű itt a piros hol a piros szerű játékkal.
Készítő:
Hidden4fun.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3681
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.21)

Oszd meg barátaiddal is a The Last Prairie játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist