The Green Kingdom

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Green Kingdom

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Green Kingdom játék

The Green Kingdom The Green Kingdom
background
Leírás:
A királyságot a gonosz erők veszélyeztetik, a feladatod, hogy megmentsd a népedet. A játékban összesen 3 fajta épületet építhetsz a kastélyodon kívül. A barakkban képezheted ki a bombát cipelő katonáidat, az őrtornyok a védekezésben lesznek fontosak, míg a bányák a minden építéshez szükséges aranyat termeli. A játék során fontos a stratégia, hiszen ha rossz sorrendben támadsz, rosszul építed fel az épületeket, hamar kifogyhatsz a nyersanyagból. Ha a nyersanyagod elfogy, akkor már nagyon nehéz újra talpra állnod.
A kaland játék egyre nehezedő pályákat tartalmaz. Az első körökben még csak egy ellenfél kastélyát kell elpusztítanod, de később már többen is lesztek az adott területen. A barakkból különféle útvonalon küldheted ki katonáidat, több barakk útvonalait akár egyesítheted is. Arra figyelj, hogy egyszerre három ellenséges épületen nem húzhatod keresztül az útvonalakat. És fontos az is, hogy saját épületeiden keresztül sem tudnak átjárni a katonák. Viszont szerencsére az ellenfelek sem, így érdemes odafigyelni az építkezésekre mind támadásnál, mind védekezésnél. A pályák után csillagokat szerezhetsz, amelyeket az épületek fejlesztésére költhetsz el. A királyságban összesen 15 csatát kell megvívnod, hogy megnyerd a játékot. Sok szerencsét!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3349
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:4.79)

Oszd meg barátaiddal is a The Green Kingdom játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist