Summer at Glass Lake

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Summer at Glass Lake

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Summer at Glass Lake játék

Summer at Glass Lake Summer at Glass Lake
background
Leírás:
Segíts Virginiának összegyűjteni az elrejtett tárgyakat a különböző helyszíneken, szerezd meg vele mind a három világ kulcsát. Virginia elsőként egy gyönyörű kis faluba érkezik, ahol különféle értékes tárgyakat kell begyűjtenie. A Hidden Object játékok szabályai érvényesek ebben a játékban is: találd meg a képernyő alján felsorolt összes tárgyat a játék helyszínén. A játékban három segítséget használhatsz fel, melyek különböző módon segítenek neked. A játék során vásárolhatsz is ilyen Hint-eket, az árukat az ikonjuk alatt találhatod. Próbálj meg minél gyorsabban átjutni egy pályán, mert annál több pénzt szerezhetsz. Minden pálya végén játszhatsz egy mini játékot is, melyben megduplázhatod a minijátékban megjátszott pénzedet. A játék során több különböző Hidden Object játékmódot is megismerhetsz. Lesz amikor a konkrét tárgyak képei lesznek megadva, de lesz olyan pálya is ahol csak a tárgyak kontúrjait láthatod. A gyors kereső mód ebben a játékban is lesz, ekkor adott időn belül kell, minél több tárgyat begyűjtened.
Készítő:
Hidden4fun.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3592
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.13)

Oszd meg barátaiddal is a Summer at Glass Lake játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist