Shadow Kings

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Shadow Kings

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Shadow Kings játék

Shadow Kings Shadow Kings
background
Leírás:
A GoodGame legújabb stratégiai játéka: a Shadow Kings, melyben egy különleges fantázia világba csöppenhetsz bele, ahol törpékkel, tündérekkel találkozhatsz, csapj össze az árnyvilág gonosz erőivel és vidd győzelemre seregedet! A GoodGame Studios olyan ismert játékokat készített már el, mint a GoodGame Empire stratégiai játék és a Big Farm farmos szórakoztató ingyenes játék. A legújabb alkotásuk, a Shadow Kings játék egy fantasy kaland stratégiai játék, amely teljesen ingyenesen játszató. Védd meg városodat az orkok, manók és trollok ellen. Harcolj és köss szövetséget a többi Shadow Kings játékossal, hogy halamat és elismerést szerezz.
Az ingyenes MMO játék egy fantasztikus három dimenziós világban játszódik, ahol te irányíthatod városodat. Toborozz tündéket, törpéket és embereket, varázsolj a kezdeti faludból hatalmas metropoliszt. Harcolhatsz egyedül, de össze foghatsz a többi Shadow Kings játékossal is. A játékot akár mobiltelefonodon is játszhatod, a GoodGame készítők Empire Four Kingdoms játékához hasonlóan.
Készítő:
Goodgame.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
14951
Értékelés:
(Szavazatok: 131, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Shadow Kings játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist