Pre Civilization - Bronze Age

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Pre Civilization - Bronze Age

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Pre Civilization - Bronze Age játék

Pre Civilization - Bronze Age Pre Civilization - Bronze Age
background
Leírás:
Vezesd a kőkorszaki népet, fejleszd gazdaságát, terjeszkedj és találj fel új eszközöket. Szervezd meg a védekezést, teremts egyensúlyt a gazdaságban és végső célként építsd fel a népednek a világcsodát. A játék elején 3 fokozat közül választhatsz, érdemes először a legkönnyebbel kezdeni, majd később áttérni a nehezebb fokozatokra. A feladatod az lesz, hogy adott körön belül felépítsd a lakosságnak a világcsoda építményt. Ehhez rengeteg gazdasági és katonai fejlesztést kell végrehajtanod. Figyelj oda a kutatások megfelelő sorrendben való fejlesztésére és a katonai biztonságra. Csak akkor tudod megnyerni a játékot, ha az egyensúlyt megtartod a védekezés, a fejlesztés és a gazdasági termelés között. Vezesd győzelemre népedet, és ne engedd, hogy a környező területek lakói bekebelezzék őket.
Készítő:
Pre-civilization.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4760
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Pre Civilization - Bronze Age játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist