Pigsaw Final Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Pigsaw Final Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Pigsaw Final Game játék

Pigsaw Final Game Pigsaw Final Game
background
Leírás:
A fűrészes kaland játékok mindig arról szóltak, hogy a gonosz pszichopata elrabolt egy ismert szereplőt, és egy élet-halál játékot játszott vele, most fordul a kocka, hiszen ezúttal maga a fűrész esik csapdába.
A játék elején egy csomag érkezik, a feladó ismeretlen. Az álarcos nem is érti, hogyan kaphatott csomagot, hiszen senki se tudja ki ő és hogy hol lakik. A csomagot ennek ellenére átveszi. A postás által hozott dobozban egy fura játékbabát talált. Egy felirat volt a baba mellé tűzve, melyen ez állt: húzd meg a zsinórt. A zsinór meghúzása után egy jó nagy ütéssel a földre került a fűrész. A következő pillanatban már egy elhagyatott helyen volt, ahol maga Obama jelentkezett be a televízión keresztül. Elmesélte az álarcosnak, hogy ezúttal ő lesz a fogoly és ő lesz az őrült játék főszereplője. A feladat egyszerűnek tűnik, ki kell jutni a területről. De ez közel sem lesz könnyű, hiszen a szobák tele vannak veszélyekkel! A döntés most a te kezedben van, segítesz-e a szegény álarcos pszichopatának?
Ha úgy döntöttél, hogy segítesz, akkor elsőként be kell járnod a területet. Az első helyen találsz egy térképet, ahol láthatod, hol mit találsz. Gyűjtsd be a szükséges tárgyakat és használd fel azokat a megfelelő helyen. A kijutás lehetséges, csak meg kell találnod a megfelelő utat!
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4374
Értékelés:
(Szavazatok: 43, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a Pigsaw Final Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist