New Soccer Season Challenge

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

New Soccer Season Challenge

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

New Soccer Season Challenge játék

New Soccer Season Challenge New Soccer Season Challenge
background
Leírás:
Az új szezon elkezdődött, a kis város, Crapston csapata a legjobb játékosokat vásárolta össze a foci bajnokságra, viszont egy nappal a kezdés előtt, minden a feje tetején áll. Az új Premier League induló, a Crapston Town a feljutás után felépítette modern stadionját, és néhány új sztárjátékost is megvásárolt. A főnök, Mr Bodgerson henyél egész nap, így a te kezedben van a csapat sorsa, vajon minden elrendeződik, mire az első meccs elkezdődik? Rengeteg feladat vár rád, melyet a főnököd egy listán ad át neked. Például Mr. Parpew elvesztette a varázslatos többszínű edzőlabdát, biztos benne, ha nem lesz meg, nem fog nyerni a csapat. A stadion gyepszőnyegét már rég nem nyírták, óriási a fű a pályán, viszont a fűnyíró elromlott. A feladatod, hogy megjavítsd, és rendbe tedd a pályát a holnapi kezdésig. Wayne Splooney a csapat sztárjátékosa egész nap csak a FYFA 2015 játékkal játszik, rá kellene beszélned, hogy hagyja abba, és menjen a pályára edzeni. A másik nagy igazolás, Marious Ballytelly-t pedig senki sem találja a stadionban. Vajon hová tűnheted? A kabalafigurával sincs minden rendben, nézz utána ennek is. Az idő sürget, egyetlen nap van hátra az angol bajnokság első fordulójának mérkőzéséig. Légy gyors, intézz el minden fontos dolgot, mielőtt lemegy a nap!
A játék a Can You Sign Messi, az oldalunkon is népszerű kaland játék újabb része. Ebben a játékban is körbe kell járnod a futballklub helyszíneit, beszélned kell emberekkel, és végre kell hajtanod a rád bízott feladatokat. Ha tetszett ez a játék, mindenképp érdemes megnézned az előző részt is, hiszen ott is rengeteg rejtélyt kell megoldanod!
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3003
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.96)

Oszd meg barátaiddal is a New Soccer Season Challenge játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist