Need a Hero

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Need a Hero

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Need a Hero játék

Need a Hero Need a Hero
background
Leírás:
Mentsd meg a főhőssel a gonosz sárkány által elrabolt szépséges királylányt. A királylány születésnapját az édesapjával, az ország igazságos királyával ünnepelte. Egy hirtelen pillanatban a vár falát áttörve a sárkány elrabolta a királykisasszonyt. A bátor vitézek gyorsan fegyvert ragadtak, de a sárkány egy tűzcsóvával minden elintézte. A király ezután az egész országban kihirdette, hogy egy igazi hősre van szüksége, aki megmenti egyetlen leányát. A játékban te lehetsz az a hős, aki visszahozza az elrabolt királylányt. A sárkány barlangjához vezető út viszont nagyon veszélyes és hosszú. Rengeteg gonosz lénnyel kell megküzdened az utad során. Az első pályákon csak szalmabábukat kell elintézned.
A játékban a zuhatag játék szabályai érvényesek. A Need a Hero játékban úgy tudod legyőzni az ellenfeleket, ha a megfelelő színű figurákat összekötöd. A játék alsó részén láthatód a hősöd támadási csíkját. Ha ezt a csíkot sikerül feltöltened, akkor a hősöd egy erős csapást mér ellenfelére. Minél hosszabb figurasort tudsz egybekapcsolni, annál többet halad felfelé a csík a játékban. Figyelj arra, hogy az ellenfelek bizonyos lépések után támadni fognak. A győzelem kulcsa, hogy minél hosszabb figurasort alakíts ki. Légy te a győztes minden küzdelemben, juss el a sárkány barlangjáig, és győzd le a fenevadat!
Készítő:
Plinga.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4454
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.22)

Oszd meg barátaiddal is a Need a Hero játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist