My Adventure Book 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

My Adventure Book 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

My Adventure Book 2 játék

My Adventure Book 2 My Adventure Book 2
background
Leírás:
Egy különleges kalandot játszhatsz végig egy kisfiúval, aki a kíváncsiságának köszönhetően, hirtelen egy varázslatos könyvben találja magát. A játék története ott kezdődött el, amikor a kisfiú szülei elmentek otthonról. A kíváncsisága a padlásra vezette a fiatalt, ahol egy különleges, még sosem látott könyvet talált. Amint kinyitotta a könyvet, hatalmas fénysugár lepte el a padlást, és a fiút egy pillanat alatt magába szippantotta. Az egyik pillanatban még a padláson volt, a másik pillanatban már egy kastély zárt cellájában. A feladatod nem lesz más, minthogy kijuss ebből a furcsa kalandból, és visszatérj a valóságba. Az első lépésekben segít a játék: megmutatja, hogyan gyújtsd meg a fáklyákat és azt is hogyan nyisd ki a láncon lógó sárga kulccsal a zárka ajtaját. Amint kilépsz a tömlöcből, az ablakon keresztül segélykérést hallasz. A játékot innentől kezdve te irányítod, neked kell megtalálnod azt az utat, amivel eljutsz a kastélyig. Utad során gyűjtsd be azokat a tárgyakat, amelyekre szükséged lehet, és használd fel őket a megfelelő helyen. Beszélj a szereplőkkel és derítsd ki, merre és hogyan juthatsz tovább a játékban.
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3381
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a My Adventure Book 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist