Monkey Go Happy Western

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Western

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Western játék

Monkey Go Happy Western Monkey Go Happy Western
background
Leírás:
A népszerű majmos játék ezúttal a vadnyugatra látogat el, ahol ismét meg kell nevettetned a majmokat. A Monkey Go Happy sorozat újabb része ismét rengeteg izgalmat, kalandot, és fejtörőt tartogat a játékosok számára. Nem is olyan régen, még a Karácsony hangulatában, az északi sarkon kellett felvidítanod a kis állatkákat. Máris egy melegebb tájon találod magad velük, méghozzá a távoli vadnyugaton. Hasonlóan izgalmas kalandokban már lehetett részed a Monkey Go Happy Tales részekben.
Járd körbe a kies vidéket, és keresd a fellelhető tárgyakat. Beszélj az emberekkel, próbáld meg tudni, kinek mire van szüksége. Ezúttal most nyílvesszőket kell összegyűjtened, azokból is összesen 30 darabot, melyet majd a hegy oldalában tanyázó indiánnak kell átadnod.
Válaszd ki kedvenc majmodat, egy hozzá illő fejfedőt és irány a kaland!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
7680
Értékelés:
(Szavazatok: 78, Átlag:4.21)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Western játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist