Monkey Go Happy Turkey

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Turkey

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Turkey játék

Monkey Go Happy Turkey Monkey Go Happy Turkey
background
Leírás:
A Monkey Go Happy játék hálaadás napi különkiadásában ismét sok kalandra és fejtörőre számíthatsz. A majmos játék új részében egy komoly feladat vár rád: meg kell találnod a hálaadás napi vacsorát. Ez nem lesz egyszerű, járd körbe a környéket és gyűjtsd be a pályán található tárgyakat. A tárgyakat használd fel a megfelelő helyen, beszélj a játékban található személyekkel, és tudd meg, mire van szükségük. A pályákon ezúttal almákat kell gyűjtened, melyeket később fel fogsz tudni használni. Fejtsd meg a rövid logikai fejtörőket, jól tartsd nyitva a szemedet a pályákon, és figyeld az árulkodó szimbólumokat, jeleket.
Az Egyesült Államokban november 28-án ünneplik a hálaadás napját, vagy ahogy ők mondják, a Thanksgiving Day-t, amely a karácsony mellett a legnagyobb amerikai családi ünnep. Az ünnepet az államokban 1776. óta ünneplik november hónap negyedik csütörtökén. A hagyományt Franklin Roosevelt elnök 1941. november 26-án foglalta törvénybe, és nyilvánította nemzeti ünneppé.
Ha tetszett a játék, oldalunkon megtalálhatod a Monkey Go Happy játék sorozat többi részét is.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5452
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.05)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Turkey játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist