Monkey Go Happy Thanksgiving

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Thanksgiving

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Thanksgiving játék

Monkey Go Happy Thanksgiving Monkey Go Happy Thanksgiving
background
Leírás:
Vidítsd fel a szomorú majmokat hálaadás ünnepén, keresd meg az elveszett hálaadási pulykát, és meglátod mindenki örülni fog neki. A hálaadás egy észak-amerikai ünnep, amelyet minden november negyedik csütörtökén ünnepelnek az emberek. A hagyományok szerint az őszi betakarítások végeztével, hálát adnak az emberek Istennek. Nem véletlen tehát, hogy az ünnep az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe. Az ünnepekkor a családok távoli tagjai is egybegyűlnek, és leülnek este az ünnepi hálaadásnapi vacsorához, melynek elengedhetetlen fogása, a pulyka.
A szomorú majmok is szeretnék együtt tölteni az ünnepet, viszont sajnos a hálaadási pulyka elveszett. Segíts nekik megtalálni, járd körbe a környék helyszíneit és kutasd fel az elveszett állatot. Gyűjtsd a pénzérméket a pályán és használd fel azokat a kinti árusnál. Keresd meg a kulcsokat, és a hozzájuk tartozó zárakat, fejtsd meg a rejtélyeket és a logikai feladványokat. Ha ügyes vagy, hamar vidámságot hozol a három kis majom számára!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5495
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Thanksgiving játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist