Monkey Go Happy Samurai

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Samurai

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Samurai játék

Monkey Go Happy Samurai Monkey Go Happy Samurai
background
Leírás:
Idézd meg az ősi szamuráj harcost az újabb Monkey Go Happy játékban, járd körbe a különböző helyszíneket, és szerezd meg a szükséges tárgyakat a különleges figura előhívásához! A Monkey Go Happy játék újabb részében ezúttal is a célod az, hogy megnevettesd a különféle majmokat, ehhez egy különleges küldetést kell teljesítened: a nagy lila szamurájt kell megidézned. Járd körbe a kaland játék különféle helyszíneit, gyűjtsd össze az elszórt pénzérméket és keresd meg az elrejtett mini nindzsa majmokat. Beszélj a különféle szereplőkkel, tudd meg és keresd fel azt a tárgyat, amire szükségük van. A jó cselekedeteidért természetesen nem marad el a jutalom, minden szereplő ad számodra egy fontos dolgot, amellyel tovább tudsz haladni a játékban. Figyeld a pályán található rejtett jelzéseket, mert ezek egy másik helyszínen ajtót, vagy zárat nyithatnak. Érdemes egy papírt magad elé helyezni, és feljegyezni ezeket a fontosabb kódsorozatokat. Ha sikerült a küldetést végrehajtanod, most sem marad el a majmok örömtánca!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4983
Értékelés:
(Szavazatok: 22, Átlag:4.55)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Samurai játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist