Monkey Go Happy Samurai

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Samurai

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Samurai játék

Monkey Go Happy Samurai Monkey Go Happy Samurai
background
Leírás:
Idézd meg az ősi szamuráj harcost az újabb Monkey Go Happy játékban, járd körbe a különböző helyszíneket, és szerezd meg a szükséges tárgyakat a különleges figura előhívásához! A Monkey Go Happy játék újabb részében ezúttal is a célod az, hogy megnevettesd a különféle majmokat, ehhez egy különleges küldetést kell teljesítened: a nagy lila szamurájt kell megidézned. Járd körbe a kaland játék különféle helyszíneit, gyűjtsd össze az elszórt pénzérméket és keresd meg az elrejtett mini nindzsa majmokat. Beszélj a különféle szereplőkkel, tudd meg és keresd fel azt a tárgyat, amire szükségük van. A jó cselekedeteidért természetesen nem marad el a jutalom, minden szereplő ad számodra egy fontos dolgot, amellyel tovább tudsz haladni a játékban. Figyeld a pályán található rejtett jelzéseket, mert ezek egy másik helyszínen ajtót, vagy zárat nyithatnak. Érdemes egy papírt magad elé helyezni, és feljegyezni ezeket a fontosabb kódsorozatokat. Ha sikerült a küldetést végrehajtanod, most sem marad el a majmok örömtánca!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3535
Értékelés:
(Szavazatok: 22, Átlag:4.55)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Samurai játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist