Monkey Go Happy Ninja Hunt 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninja Hunt 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninja Hunt 2 játék

Monkey Go Happy Ninja Hunt 2 Monkey Go Happy Ninja Hunt 2
background
Leírás:
A Monkey Go Happy Ninja Hunt újabb részében ezúttal három különböző, fejtörőkkel teli pályán kell a kis fekete ruhás nindzsa majmokat megtalálnod. A Monkey Go Happy játék következő epizódjában ismét pici majmokat kell keresgélned. A játék elején most is kell választanod azt a majmot, akivel játszani szeretnél. Az új részben ezúttal három különböző helyszínen kell megtalálnod a pici nindzsákat. Az első helyszín hátborzongató, félelmetes, a második helyszín egy kalózhajón játszódik, míg a harmadik egy hegyvidéki kis falu mellett. Járd körbe az egyes pályákon a környéket, gyűjtsd be a hasznos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Utad során keresd meg mindig a rejtőzködő kis majmokat. Minden helyszínen 30 kis nindzsát kell megtalálnod ahhoz, hogy a kiválasztott főhős újra boldog legyen, és ujjongva örömtáncot járjon!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4253
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:4.33)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninja Hunt 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist