Monkey Go Happy Ninja Hunt

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninja Hunt

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninja Hunt játék

Monkey Go Happy Ninja Hunt Monkey Go Happy Ninja Hunt
background
Leírás:
Keresd meg a három mesés helyszínen mind a 30 fekete kis nindzsa majmot, hogy a főhős majom ismét örömteli táncot járjon. A Monkey Go Happy játékok nem először jelentkeznek nindzsákkal a főszerepben, ezúttal három különböző pályán kell megtalálnod az elbújó kis nindzsákat. Az első helyszín Egyiptom, itt egy különleges rejtélyt kell megoldanod, miközben összegyűjtöd az elveszett kis majmokat. A második pályát egy nagyváros bérházának a tetején kezded. Az utolsó pálya egy misztikus, mesés világba repíti el a kiválasztott főhősödet, itt a nindzsákon kívül kagylókat is kell keresgélned. Minden pályán figyeld a különböző jeleket, szimbólumokat, hiszen egyes ajtóknál, vagy záraknál szükséged lehet rájuk. Teljesítsd mind a három pályát, és vidítsd fel a kiválasztott majmodat!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
4324
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninja Hunt játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist