Monkey Go Happy Lights

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Lights

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Lights játék

Monkey Go Happy Lights Monkey Go Happy Lights
background
Leírás:
A Monkey Go Happy játék 2016-os karácsonyi kiadásában ezúttal egy kis városban kell kisegítened a bajba jutott szereplőket. A Monkey Go Happy Lights egy igazán hangulatos karácsonyi játék, amelynek főszereplője most is egy sárga kis majom. A Monkey Go Happy Lights kaland játék elején kiválaszthatod, hogy melyik majom karakterrel szeretnél játszani, ezután már csak egy sapkát kell ráadnod, és indulhat is a kalandozás. Járd körbe a karácsonyi díszekbe öltöztetett falut, és figyeld meg, kinek milyen segítségre van szüksége. Például a templomban található embernek 20 égőre van szüksége, hogy az ünnepi karácsonyfát fel tudja díszíteni. A kis majom számára is kell gyűjtögetned: méghozzá ismét pici majmokat, szám szerint tíz darabot. Figyeld meg a faluban elhelyezett szimbólumokat, számokat, jeleket, hiszen ezek később egy-egy ajtó, lakat kinyitásában segíthetnek.
Ha tetszett a Monkey Go Happy játék karácsonyi kiadása nézd meg a sorozat további részeit oldalunkon!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
9612
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:2.75)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Lights játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist