Monkey Go Happy Lights

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Lights

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Monkey Go Happy Lights játék

Monkey Go Happy Lights Monkey Go Happy Lights
background
Leírás:
A Monkey Go Happy játék 2016-os karácsonyi kiadásában ezúttal egy kis városban kell kisegítened a bajba jutott szereplőket. A Monkey Go Happy Lights egy igazán hangulatos karácsonyi játék, amelynek főszereplője most is egy sárga kis majom. A Monkey Go Happy Lights kaland játék elején kiválaszthatod, hogy melyik majom karakterrel szeretnél játszani, ezután már csak egy sapkát kell ráadnod, és indulhat is a kalandozás. Járd körbe a karácsonyi díszekbe öltöztetett falut, és figyeld meg, kinek milyen segítségre van szüksége. Például a templomban található embernek 20 égőre van szüksége, hogy az ünnepi karácsonyfát fel tudja díszíteni. A kis majom számára is kell gyűjtögetned: méghozzá ismét pici majmokat, szám szerint tíz darabot. Figyeld meg a faluban elhelyezett szimbólumokat, számokat, jeleket, hiszen ezek később egy-egy ajtó, lakat kinyitásában segíthetnek.
Ha tetszett a Monkey Go Happy játék karácsonyi kiadása nézd meg a sorozat további részeit oldalunkon!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
6052
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:2.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Lights játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist