Messi CR7 Saw Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Messi CR7 Saw Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Messi CR7 Saw Game játék

Messi CR7 Saw Game Messi CR7 Saw Game
background
Leírás:
A fűrész elrabolta a két foci világklasszist Messit és Ronaldot, segíts nekik kijutni a szörnyű játékból. A brazíliai labdarúgó világbajnokság a fűrész figyelmét is felkeltette. A két sztárfocistát elrabolta, hogy egy kicsit megleckéztesse őket. Lionel és Christiano folyton rivalizálnak egymással az aranylabdáért, ezt elégelte meg a fűrész. Egy közös játékra hívta őket, ahol egyetlen feladatot kaptak: keressék meg az elrabolt világbajnoki trófeát. Ahhoz, hogy ezt a feladatot teljesíteni tudják, feltétlen szükséges lesz az együttműködés.
A két játékost két különböző szobában ébred. Gyűjtsd össze a hasznos tárgyakat mind Messivel mind Ronaldoval és használd őket fel a megfelelő helyen. A pszichopata bűnöző nem mindennapi játékot tervelt ki. Rengeteg csapda, ellenfél és veszély vár a két focistára. Segítsd őket útjukon, és találd meg velük az ellopott foci kupát.
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
5419
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.64)

Oszd meg barátaiddal is a Messi CR7 Saw Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist