Legends of Honor

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Legends of Honor

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Legends of Honor játék

Legends of Honor Legends of Honor
background
Leírás:
Játssz a Goodgame Studios legújabb játékával, a Legends of Honor online, stratégiai játékkal, melyben a célod, hogy felépítsd saját birodalmadat és leigázd az ellenfeleidet. A Legends of Honor játék egy ingyenes játszható MMO böngészős játék, melyben részese lehetsz a legizgalmasabb PvP küzdelmeknek, megismerheted a legnagyobb hősöket, miközben felépítheted a birodalmadat. Az ingyenes játék a történelmi középkorban játszódik.
A játékban fát, követ és élelmet kell gyűjtened, melyekhez termelési épületeket kell építened a váradban. A várban korlátozott számú termelési épülettel bővíthető hely található, így a te döntésed, mire van leginkább szükséged.
A játékban fontos szerepet kapnak a hősök, melyekre azért van szükséged, hogy interakcióba léphess a világtérképpel. A játékban nem küldhetsz egységeket egy másik játékos vagy martalóc megtámadására, ha nincs hősöd, aki vezetné csapataidat. Emellett a hős különböző bónuszokat is ad a katonáidnak, amelyekkel akár csatákat dönthetsz el.
A Legends of Honor játékban lehetőséged van arra, hogy egy szövetséghez csatlakozz. Ehhez először el kell érned a játékban a 3. szintet, majd ezután veheted fel a kapcsolatot más szövetségekkel. Fontos megjegyezni, hogy a LoH játékban csak ugyanannak a frakciónak a tagjai lehetnek egy szövetség tagjai. Egyes szövetségekhez közvetlenül is csatlakozhatsz, másokhoz csak meghívással juthatsz el.
Készítő:
GoogGame.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
24250
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Legends of Honor játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist