Knighttron

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Knighttron

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Knighttron játék

Knighttron Knighttron
background
Leírás:
Segíts a hősnek megtalálni önmagát, és megmenekülni a gonoszokkal teli varázslatos világból. A játék főhőse ijedten felébredve egy sötét varázslattal elátkozott világban találja magát, nem tudja mi történt, hogy került oda, még a nevére sem emlékszik. Vezesd a hőst a veszélyes világon keresztül, segíts neki visszanyerni emlékezetét és túlélni a kalandokat. Harcolj, küzdj, kereskedj, teljesítsd a változatos küldetéseket a játék során. Irányítsd főhősödet és további társakat, vezesd őket győzelemre, és játssz órákat ezzel az izgalmas, megunhatatlan játékkal. Gyűjtsd a pályákon található tárgyakat, fegyvereket, élelmeket, varázsitalokat. Helyezd el őket a ládikádban, és használd fel akkor, amikor szükséged van rá. Öltöztesd hősödet harci ruházatba és add a kezébe a legerősebb fegyverek egyikét. Itasd meg gyógyító varázsitallal, ha szüksége van rá. A játék küzdelmei a körökre osztott harcrendszer szerint zajlanak, azaz minden ellenfél csak bizonyos számú lépést, varázslást, támadást intézhet ellenfele ellen. Ha a lépések száma elfogyott, át kell adni a kezdeményezést az ellenfélnek. Juss át a veszélyes, kalandokkal teli varázslatos világban, szerezz magadnak barátokat, és hozz békét a kis erdő lakói számára!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3255
Értékelés:
(Szavazatok: 8, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Knighttron játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist