Justin Bieber Saw Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Justin Bieber Saw Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Justin Bieber Saw Game játék

Justin Bieber Saw Game Justin Bieber Saw Game
background
Leírás:
A fűrész kiszemeltje ezúttal a híres pop sztár, Justin Bieber: segíts neki kiszabadítani szerelmét Selena-t a gonosz pszichopata fogságából. Egyik pillanatban még az öltözőben volt Justin, a másik pillanatban már a fűrész furmányos játékában találta magát. Csak arra emlékszik, hogy pár disznó parókában lévő alak ront be hozzá. A fűrész ismerteti a játékszabályokat: csak akkor menekülhetnek meg a játékból, ha sikeresen átjut a különböző veszélyekkel teli szobákon. A feladatod nem lesz egyszerű, rengeteg gonosz lénnyel és emberrel találkozhatsz utad során, akiket valamilyen úton módon ki kell játszanod. Gyűjtsd össze a megfelelő tárgyakat a pályarészeken és használd fel azokat a megfelelő helyen és időben. Már rögtön az első szobában egy óriási szürke pókkal kell farkasszemet nézned. Sok időd nincs, hiszen a pók azonnal elindul feléd. Túl sok tárggyal még nem rendelkezel ilyenkor, így könnyen rájöhetsz arra, hogy a ragasztóval fogod tudni megállítani az óriási nyolclábú szörnyet. A kijutós játék többi részében még izgalmasabb és veszélyesebb kalandokba keveredsz. Igyekezz, hogy még időben odaérj és kiszabadíts az űrhajóba zárt Selena-t.
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2897
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.32)

Oszd meg barátaiddal is a Justin Bieber Saw Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist