Justin Bieber Saw Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Justin Bieber Saw Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Justin Bieber Saw Game játék

Justin Bieber Saw Game Justin Bieber Saw Game
background
Leírás:
A fűrész kiszemeltje ezúttal a híres pop sztár, Justin Bieber: segíts neki kiszabadítani szerelmét Selena-t a gonosz pszichopata fogságából. Egyik pillanatban még az öltözőben volt Justin, a másik pillanatban már a fűrész furmányos játékában találta magát. Csak arra emlékszik, hogy pár disznó parókában lévő alak ront be hozzá. A fűrész ismerteti a játékszabályokat: csak akkor menekülhetnek meg a játékból, ha sikeresen átjut a különböző veszélyekkel teli szobákon. A feladatod nem lesz egyszerű, rengeteg gonosz lénnyel és emberrel találkozhatsz utad során, akiket valamilyen úton módon ki kell játszanod. Gyűjtsd össze a megfelelő tárgyakat a pályarészeken és használd fel azokat a megfelelő helyen és időben. Már rögtön az első szobában egy óriási szürke pókkal kell farkasszemet nézned. Sok időd nincs, hiszen a pók azonnal elindul feléd. Túl sok tárggyal még nem rendelkezel ilyenkor, így könnyen rájöhetsz arra, hogy a ragasztóval fogod tudni megállítani az óriási nyolclábú szörnyet. A kijutós játék többi részében még izgalmasabb és veszélyesebb kalandokba keveredsz. Igyekezz, hogy még időben odaérj és kiszabadíts az űrhajóba zárt Selena-t.
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2085
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.32)

Oszd meg barátaiddal is a Justin Bieber Saw Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist