I Want to be a Billionaire

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

I Want to be a Billionaire

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

I Want to be a Billionaire játék

I Want to be a Billionaire I Want to be a Billionaire
background
Leírás:
Egy újabb kattintgatós játék, amelyben a célod nem lesz egyszerű: milliomossá kell válnod. A játék mottója lehetne akár az is: Legyen Ön is Milliomos. A célod eléréséhez nem kevés idő kell, de mint mondani szokás: az idő pénz. A játékban különféle épületeket kell felépítened, melyek később jövedelemként szolgálnak majd. Minden épületnek két tulajdonsága van: az első sorban látható a percenkénti bevétel összege, a második sorban a megszerezhető legmagasabb bevétel. Ha az aktuális bevételed eléri a maximális szintet, akkor mindaddig nem kapsz több pénzt, amíg be nem gyűjtöd azt. Ha egy épületed elérte a maximális bevételt, akkor azt a játékban található sárga dollár ikon villogásával jelzi. A játékban összesen 6 építési terület áll rendelkezésedre. Ha később újabb, fejlettebb építményeket szeretnél szerezni, akkor a régebbieket le kell bontanod. Gazdálkodj okosan, válogasd meg jól az épületeket, és legyél te is milliomos!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3144
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:3.80)

Oszd meg barátaiddal is a I Want to be a Billionaire játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist