House on the Prairie

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

House on the Prairie

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

House on the Prairie játék

House on the Prairie House on the Prairie
background
Leírás:
Segíts Tamarának összegyűjteni a különleges értékeket a különlegesen szép régi ház szobáiban. Tamara már évek óta egy ügynökségnek dolgozik, van egy ház a városban, amelyre még senkinek nem sikerült vevőt találnia. A tulajdonosok nagyon sok pénzt kérnek érte, hiszen a házban található tárgyak rendkívül különlegesek és értékesek. A feladatot, hogy segíts Tamarának megtalálni azokat a tárgyakat, amelyeket a képernyő alján találsz. A játék a hidden object játékok szabályai alapján működik, minden helyszínen háromszor lehetőséged van arra, hogy egy tárgyat megmutasson neked a játék. Ezeket segítségeket már csak akkor érdemes felhasználnod a rejtett tárgy keresős játékban, amikor már tényleg nem találsz valamit. A játék során a történetbe is belepillanthatsz, a pályák közötti átvezető rész még jobban megismerteti veled Tamara és a különleges ház történetét!
Készítő:
Hidden4fun.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3348
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.62)

Oszd meg barátaiddal is a House on the Prairie játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist