Hero Simulator - Idle Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Hero Simulator - Idle Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Hero Simulator - Idle Adventures játék

Hero Simulator - Idle Adventures Hero Simulator - Idle Adventures
background
Leírás:
A Hero Simulator visszatért, a népszerű kattintós játék újabb részében ezúttal egy igazi hőst kell faragnod az egyszerű, hétköznapi emberből. A Hero Simulator játék előző része rendkívül nagy népszerűségre tett szert oldalunkon. Az újabb rész még összetettebb, még több tárgy, fejlesztés, trükk, varázslat került be a játékba. A célod nem változott a Hero Simulator - Idle Adventures játékban: fejleszd a hősöd képességét a begyűjtött pénzből és tapasztalati pontokból. Vásárolj épületeket, tárgyakat, fegyvereket, felszereléseket, fektesd be a megszerzett pénzed, vagy csatlakozz különféle klánokhoz. A célod, hogy a legerősebb, legbátrabb hőst faragd ki az egyszerű emberből, aki eleinte csak deszkákból összetákolt védőfelszerelésben gurul. Ha tetszett a Hero Simulator játék, megtalálod a Jatek7.hu oldalunkon az első részt is!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2648
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Hero Simulator - Idle Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist