Hero Simulator

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Hero Simulator

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Hero Simulator játék

Hero Simulator Hero Simulator
background
Leírás:
Hozd létre és fejleszd fel a legmagasabb szintekre a hősödet: gyűjtsd a pénzt, majd vásárolj fegyvereket és fejlesztéseket a hősöd számára. A játék elején neked kell még kattintásról kattintásra pénzt gyűjtened ahhoz, hogy a hősöd fejlődjön. Eleinte csak kézműves tárgyakkal tudsz kereskedni, később megnyílik a mezőgazdasági termékek eladási lehetősége is. Ha már elég erőre tettél szert, a bányászás sem fog gondot okozni. Itt megedződik a hősöd és elér egy olyan szintre, ahol már képes különféle bűnözőket és banditákat kézre keríteni. Ez a pénzszerzési módszer már jóval jövedelmezőbb, mint az eddigiek. A további fejlődéseknek köszönhetően már a lakossági közlekedésben is segíthetsz, konvojok biztonsági kíséretével még több pénzt zsebelhetsz be. A játék során rengeteg lehetőséged lesz majd a pénzszerzésre, melyek helyét még a játék elején kérdőjelek jelzik.
A játékban megszerzett pénzt természetesen rengeteg jó dologra költheted el. Fegyverek, szállások, fejlesztések és új munkások felvétele. Az új munkások nagy mértékben fognak segíteni neked a pénz szerzésben. Miután megvásároltak őket, már nem kell állandóan a különféle pénzszerzési lehetőségekre kattintanod, ezt megteszik helyetted a munkások. Viszont arra figyelned kell, hogy a munkásoknak szállást kell biztosítanod. Így eleinte csak kis létszámú dolgozót tudsz magad mellé állítani.
A játék célja, hogy minél magasabb szintre juttasd el a hősödet, miközben a vagyonodat gyarapítod!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2565
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Hero Simulator játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist